Rólunk

Cégünk története

Cégünk – az ÉVILI KKT.- 1995-ban alakult. A kezdetekben csakis hőfogyasztásmérő rendszerek átfolyásmérő alkatrészeinek forgalmazásával foglalkoztunk. Majd 1998-ban nagy lépésre szántuk el magunkat, és az akkoriban dinamikusan növekvő hőfogyasztásmérő piac megnövekedett keresletét a hiteles rendszerek iránt próbáltuk kielégíteni. Ennek céljából a létrehoztuk Budapest XVIII. ker. Margó Tivadar utcai telephelyünket, ahol az Országos Mérésügyi Hivatallal (továbbiakban: OMH) együttműködve létrehoztuk a kor magas színvonalának megfelelő hitelesítő laboratóriumunkat, ahol hőfogyasztásmérő rendszerek számítóegységeinek és hőérzékelő-párjainak hitelesítését kezdtük meg.

A hőfogyasztásmérő rendszereket forgalmazó cégekkel és távfűtőművekkel való kapcsolatfelvétel és cégünk bemutatása óta minden ügyfelünkkel szoros kapcsolatot tartunk, mely az évek alatt sok esetben barátsággá érlelődött.

A 2004-ben történő EU csatlakozással együtt járó mérési elvek megváltozása, és mérési pontosság szigorodása megkövetelte, hogy továbbfejlesszük műszerparkunkat. Cégünk egyedüliként teljesítette a 2004. május 1. határidőre előírt OMH követelményeket és így 2004-ben egyedüliként volt jogosítványunk a fenti részegységek hitelesítésére az országban.

A 2005-ös év meghatározó lett cégünk szempontjából, ugyanis az ügyfelek kényelmesebb kiszolgálása végett új telephelyre költöztünk. Az elmúlt évek alatt kialakult példaértékű kapcsolat lehetővé tette, hogy a Carol-Víz Kft.-vel közös telephelyen egyszerre, tehát rövidebb határidővel vállalhassuk kedves ügyfeleink megbízásait. Cégeink külön-külön, mégis pontos koordinációval végzik a hőfogyasztásmérő részegységek megfelelő hitelesítéseit. A fenti változásoknak köszönhetően a korábbiakban akár 3-4 hetes vállalási határidő 1-2 hétre csökkent.

Mindezen változások és előnyös hatásaik nem jelentik fejlődésünk végét. Folyamatosan törekszünk, hogy cégünk az elmúlt években megnövekedett elvárásoknak megfeleljen és ügyfeleink stabil pontként tekinthessenek ránk, ha bárminemű műszaki gondjuk, problémájuk adódik.